Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

Besökssiffror

Av Alpackaprinsarnas blogg - 1 februari 2010 07:10

Många har lagt märke till att besökssiffrorna stadigt har sjunkit in på nya året. Både hos mig och hos andra bloggar på min länklista. Man kan fråga sig om det beror på att de var felaktiga förut, eller om folk helt enkelt har tröttnat på våra djurrika bloggar? Kanske intresserar kläder och smink mer?


Men jag har hellre 10 intresserade läsare än 100 som bara hastar förbi! Vad jag verkligen uppskattar än den dialog och erfarenhetsutbyte som vi "häst- och hundbloggare" har med varandra! DET är guld värt!


Så jag har beslutat att inte bry mig om den där besöksstatistiken, istället blir jag jätteglad över era kommentarer hos mig och att vi kan kommunicera om för oss viktiga saker!  Ni andra, ni som alltid läser men aldrig lämnar nån kommentar, ni är förstås välkomna ni också!

 
 
Mita

Mita

1 februari 2010 07:38

Håller med dig till fullo!!!

Februari är ingen vintermånad här på ön utan rubriken till våren =)

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Gitte

Gitte

1 februari 2010 09:59

Instämmer med föregående talar. I vårt lilla ö-rike på Mälaröarna härskar kung Bore och vi får full valuta för slädarna. Även om det ibland känns som man låter den arma hästen agera plog snarare än släddragare :)

http://www.nissebus.bloggagratis.se

 
Ryttarliv

Ryttarliv

1 februari 2010 11:04

Jag har verkligen också funderat på det där med besökarantalet... ALLA bloggars (bloggagratis) besökarsiffror har sjunkit och jag ställer mig samma fråga som du:
- är det fel på systemet?
- var det fel förra året?
- Eller har vi rent av blivit impopulära?

http://www.ryttarliv.se

 
Stina

Stina

1 februari 2010 11:47

Besökssiffror är inte allt - som sagt, hellre ett fåtal intresserade läsare än ett gäng som hastar förbi !

http://billiejean.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

1 februari 2010 11:56

Ja, visst är det märkligt. Men det är masor med folk som har läst ändå, säger de när jag träffar dem. Räknar de anorlunda kanske?

http://gustavsborgpre.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

1 februari 2010 14:09

Har märkt samma sak.. Visserligen tappade jag mina läsare som älskar mitt privatliv (uppenbarligen) när jag gjorde min blogg förändring. Men hade tappat massa läsare innan förändringen kom. Tråkigt för det verkar hänt alla! :( Men som du säger hellre läsare som verkligen är intresserade av det man skriver än folk som bara bläddrar förbi i farten..

http://karisma.bloggagratis.se

 
ylle

ylle

1 februari 2010 15:31

Tjaaa, jag tror nog som Ann-Britt, att folk har frusit fast med fingrarna vid snöskoveln...
Att vi skulle vara IMPOPULÄRA, näääää - aldrig! Fast folk som inte gillar hästprat, de finns nog inte kvar så länge????? (nå litet hund och litet annat finns ju också hos oss...)

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

2 februari 2010 22:29

Tror ni inte att det här med bloggandet och bloggläsandet går lite upp och ner.. Man får annat för sig, men så återkomer man osv.. Men jag hänger kvar här, alltid lika kul!!

http://stallrosen.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alpackaprinsarnas blogg - 6 januari 2012 09:10

Det började kännas väldigt inaktuellt att kalla sig "ponnyflickornas blogg", så nu har vi bytt adress till http://Alpackaprinsarnasblogg.bloggplatsen.se   Nytt år och nya tag, välkomna till nya bloggadressen! ...

Av Alpackaprinsarnas blogg - 4 januari 2012 17:41

I stormen Elin ramlade en björk ner över vår elledning. Turligt nog blev vi inte utan ström, men ledningen hängde nära marken och elstolpen lutade betänkligt, staget hade dragits upp ur marken.       Jag felanmälde på em och nästa morgon sto...

Av Alpackaprinsarnas blogg - 2 januari 2012 15:48


När helgångesten släppt är det lättare att andas, inte minst med de ljusare tiderna i sikte... Theo önskar My Gott Nytt!    ...

Av Alpackaprinsarnas blogg - 1 januari 2012 12:29

Det blev inget gott slut igår. Några galningar i närheten smällde av ett hundratals bomber före och efter midnatt... Det var en klar och kall natt och därför hördes alla ljud otroligt väl. Jag vakade stundtals nere hos alpackaprinsarna, men som tur v...

Av Alpackaprinsarnas blogg - 31 december 2011 16:18

Så mycket snurrar runt i huvudet på mig, nuförtiden när allt egentligen har lugnat ner sig så till den grad. Kanske är det just då man får tiden att tänka?  När det gamla året lider mot sitt slut kan man ju alltid hoppas på det nya, även om Mayafol...

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards